kolmapäev, juuli 27, 2005

Eesti Audid Guinnessi Rekordite Raamatusse...

Uudis, millel pole merendusega rohkem pistmist, kui ainult see, et mõned osalejad on tüürimehed, madrused või lihtsalt praamiga varem sõitnud :)

Igatahes üritame laupäeval, 30. juulil, Nurmsi lennuvälja lähedal teostada rekordit, mis kirjutatakse Guinnessi Rekordite Raamatusse. Ülesandeks on saada võimalikult suurem arv Audisid ühte kolonni ja läbida koos 3,2 km pikkune teelõik avalikul maanteel. Selle jaoks oleme taodelnud loa Maanteeametilt. Hetkel on registreerunud rekordile 855 Audit. See arv on muljetavaldav...jama on siis, kui kõik need ka kohale tulevad :)

Lennuväljale pääseb ja sealt ära saab mööda KRUUSATEED, mille pikkuseks on ~3km. Lennuvälja kohta niipalju, et tegemist on MURUKATTEGA lennuväljaga!

Kohale jõudmiseks tuleb sõita mööda Tallinn - Tartu mnt. Mäekülasse (koht, kus vanasti seisis Anttila reklaam-mosse). Mäeküla poe juures on silt, mis näitab Piibe mnt. ja Koeru peale. Reede õhtul ilmub sinna ka silt, mis viitab Audiklubi üritusele. Sealt tuleb alla keerata ja sõita ~500m ning siis keerata paremale kruusateele, kust edasi juhatavad juba viidad lennuväljale. Kui midagi jäi selgusetuks, tasub vaadata KAARTI.

ÜRITUSE PROGRAMM JA AJAKAVA:

Programm on peamiselt vaid rekordi püstitamisele mõeldes koostatud. Meelelahutusena on lava koos helitehnikaga (kus toimub osavõtjate lõplik instrueerimine ja DJ mängib muusikat) ning tasulised huvilennud huvitatutele. Kohapeal on olemas toitlustaja (söök, jäätised ja joogid) ja WC-d.

Kell
11.00 - 15.00 kogunemine lennuväljale, osalejate registreerimine ja rekordikatseks ettevalmistumine. Kell 15.00 - 17.00 rekordikatseks ette nähtud teekonna (ca 16km) läbimine. Kell 17.00 - 20.00 üritusest kokkuvõtte tegemine lennuväljal.

Meedia: Eesti Päevaleht, Kuma Raadio.
Põhiinfo saate siit: http://rekord.audiclub.ee/
Ürituse otseülekannet saab kuulata Kuma Raadio netiraadiost: http://www1.neti.tv/cnt/asxgen.aspx?id=37