laupäev, oktoober 22, 2005

CMS2 and Malmö WMU

CMS2 0071CMS2 0261
Photos by Dan
Viimased nädalad on uskumatult kiired olnud. Tundub, et ei tasu magama minnagi, muidu jääb midagi tegemata või pooleli. SEIcom, Offshore Center Danmark, Rogaland Training and Education Centre ja Centro de Seguridad Marítima Integral Jovellanos olid viimsel kolmel päeval esindatud Eesti Mereakadeemias. Töötasime uue programmi kallal, mille lõpptulemust peaks näha saama järgmise aasta lõpus. Teema on ikka meri, reostus ning koolitus. Väga huvitav oli kohtuda inimesega, kes oli otseselt seotud tanker Prestige päästetöödega.

Pühapäeval tuleb aga võtta ette õhureis "eestiõhuga" Malmösse, kus toimub 6. ülemaailmne merendusealane konverents turvalisuse ja koolituse teemadel. Malmö Rahvusvahelises Mereülikoolis toimuval 3-päevase konverentsi sisse mahub 50 ettekannet, millest üks on ka minu oma. Tõotab huvitav nädal tulla.

Head ööd.

3 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

No siis lubame magama minna kui ka kõik uus ja huvitav blogisse kirja on pandud ;)

oktoober 22, 2005 8:08 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Einojah, kiip muuving! Vaata, et end katki ei rabele. Aga infomaailma keskmes olemine nõuab ohvreid. Aga infot omades omad ka ... näiteks võimu :)
sõps BMK-st

oktoober 24, 2005 9:24 AM  
Blogger Dan said...

Kas on päev või on öö...mis seal vahet on. Mõlemad on head ajad töö tegemiseks. Öö isegi parem :) Enda katki rabelemisega on nii, et pole veel oma piiri kätte saanud. Kopsupõletik, operatsioonijärgne puhkus, väiksemad külmetused ja palavikud on kõik enam-vähem jalgel ning töiselt mööda saadetud. Ega muidu pole varasem projekt läinud nii nagu ta läks. Väga suur roll oli loomulikult väga heal meeskonnatööl, mis oli imetlusväärne. Kiidu- ja tänusõnad siinkohal Tarmole ja teistele :) Ja mis asi on puhkus?

oktoober 28, 2005 6:00 PM  

Postita kommentaar

<< Home